Conducere

Carmen Paducel

Manager

Camelia Ionita

Director General

Beatrice Plumb

Director Economic

Daniel Andreescu

Coordonator Proiecte

Cosmin Tudor

Coordonator Personal

Mihai Preda

Coordonator Personal

­čîč Povestea Noastr─â: Transform─âm Cur─â╚Ťenia ├«n Art─â! ­čîč

Cur─â╚Ťenia – o nevoie de baz─â a fiec─ârui om. Cu aceast─â convingere ╚Öi o viziune ├«ndr─âznea╚Ť─â, s-a n─âscut Perla Eco Clin. Cu peste 10 ani de experien╚Ť─â ├«n administrarea ╚Öi cur─â╚Ťenia imobilelor ╚Öi cl─âdirilor, am devenit o prezen╚Ť─â de ├«ncredere ├«n domeniul serviciilor de cur─â╚Ťenie. Dar povestea noastr─â nu se opre╚Öte aici, este o poveste despre pasiune, perseveren╚Ť─â ╚Öi schimbare.

La ├«nceput, am avut un g├ónd curajos, o idee care ne-a inspirat s─â ne aventur─âm pe un teritoriu neatins. Am creat un concept de cur─â╚Ťenie diferit, care merge dincolo de simpla ├«ndep─ârtare a murd─âriei. Scopul nostru era s─â schimb─âm modul ├«n care oamenii privesc cur─â╚Ťenia. A╚Öa a luat na╚Ötere Perla Eco Clin, din nevoia de a oferi un mediu curat, confortabil ╚Öi profesionist ├«ntr-un timp c├ót mai rapid.

Dar am descoperit c─â nu este suficient s─â avem doar mediul curat, mintea noastr─â merit─â la fel de mult─â aten╚Ťie, s─â cre─âm un echilibru ├«ntre un mediu confortabil ╚Öi starea noastr─â mental─â.

Suntem diferi╚Ťi, dar ne complet─âm reciproc perfect. Suntem responsabili, dornici de rezultate bune ╚Öi, mai presus de toate atenti la nevoile clientilor. Suntem con╚Ötien╚Ťi c─â o firm─â de cur─â╚Ťenie ├«n secolul nostru ├«nseamn─â mult mai mult dec├ót aspectul exterior. Asta ├«nseamn─â oameni califica╚Ťi, tehnologie de ultim─â genera╚Ťie, solu╚Ťii profesionale ╚Öi angajament constant pentru perfec╚Ťionare.

Nu suntem perfec╚Ťi, dar suntem profesionisti, iar misiunea noastr─â este clar─â: s─â facem ca fiecare client s─â fie “cartea noastr─â de vizit─â”. ╚śi p├ón─â acum, ne-a reu╚Öit! Aceasta este povestea Perla Eco Clin – unde cur─â╚Ťenia devine art─â.

Nu este doar ceea ce facem, ci modul ├«n care facem. Cur─â╚Ťenia este o art─â, iar ├«n firma noastr─â g─âsi╚Ťi o echip─â de profesioni╚Öti care ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea cu pl─âcere ╚Öi dedicare.

Bine a╚Ťi venit ├«n lumea Perla Eco Clin, unde fiecare detaliu conteaz─â ╚Öi unde ne dorim ca fiecare experien╚Ť─â s─â fie o adev─ârat─â oper─â de art─â ├«n cur─â╚Ťenie!

Echipa Mobila

Certificari

CERE ESTIMARE DE PRET